Aangepast programma tot 1 juni as.

Aangepast programma tot 1 juni as.

kennissessies april worden online aangeboden

Het kabinet maakte op 23 maart een reeks nieuwe maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Alle bijeenkomsten, ook met minder dan honderd mensen, worden tot en met 1 juni verboden. Premier Rutte zei dat een volledige lockdown nog niet nodig is, maar dat dat een volgende stap zou kunnen zijn.

Dit betekent dat de kennissessies die voor de maand april gepland staan niet in de huidige vorm kunnen doorgaan. De komende weken nemen we de tijd om het programma Beleidsmatig kader beheer gebouwde omgeving  zodanig in te richten dat we deze sessie online kunnen aanbieden. In de loop van de volgende maand volgt nadere informatie over de wijze waarop je met je tablet, laptop of PC kunt inloggen om deel te nemen. Vooralsnog gaan we uit van de vastgestelde data (14, 21 en 28 april). Het aanvangstijdstip blijft vooralsnog ook hetzelfde (16:00 uur).

Mochten er vragen zijn of suggesties gelieve deze te delen in de besloten LinkedIn groep. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Marcel Ponjée (06 14004458) van het stichtingsbureau.