Digitale versie boekje wet- en regelgeving

Digitale versie boekje wet- en regelgeving

Eénmalige actie

In het nieuwe jaar wordt het actuele boekje Wet- en regelgeving naar alle geregistreerden verzonden zodra de factuur is voldaan. Op maandag 1 maart 2021 om 16:00 uur geven we online een update van de wijzigingen ten opzichte van de editie van 2020. Daarnaast hebben we met de ontwikkelaars een eenmalige afspraak kunnen maken waardoor de digitale versie ter waarde van € 49,99 kosteloos kan worden gedownload. Als je je interesse kenbaar maakt ontvang je in de loop van januari een mail met nadere instructie om de applicatie te kunnen downloaden. Je kunt kiezen tussen de Android of de IOS versie. De content wordt geleverd onder de naam Zakboek WR 2021 (Spacewell) en is ontleend aan het boekje waar je vertrouwd mee bent.


Digitale versie boekje wet- en regelgeving

Sertum geregistreerden die in 2020 of eerder zijn ingeschreven in een van de Sertumregisters kunnen de applicatie kosteloos eenmalig downloaden op hun smartphone of tablet. Deze mogelijkheid wordt eenmalig exclusief geboden tot 1 maart 2021. De applicatie wordt elk kwartaal in 2021 voorzien van een automatische update. Deze service vervalt in 2022.

Let op: Als je inschrijft ontvang je in de loop van januari een mail waarin de nadere instructies zijn opgenomen om de applicatie te downloaden. Je kunt kiezen tussen de Android of de IOS versie. Deze applicatie is eenmalig op één device te downloaden, dus denk goed na of je de applicatie op je smartphone of tablet  installeert.

Inschrijven