PE inschrijven COV 2019

PE inschrijven COV 2019

Inschrijven

Op deze pagina kan je jezelf inschrijven voor onderstaande PE’s.  Kies de PE en de locatie waar je jezelf voor wilt inschrijven. Klik op de link van de betreffende PE, log in met jouw Sertum username/password, kies een datum, controleer de gegevens en geef akkoord op deze datum/locatie combinatie.

Je bent dan ingeschreven, lees goed de aanwijzingen en voorwaarden.


    ***  Comog Onderhoudskundigen Vastgoed dienen voor vrijdag 15 maart te zijn ingeschreven***


2019-1: Aan de slag met Prestatiemeting

De PE prestatiemeting in september 2018 is erg goed ontvangen. De behoefte aan prestatiemeting in onderhouds- en renovatieprocessen wordt zowel door opdrachtgevers als door opdrachtnemers onderkend, maar men is overduidelijk zoekende. Uit de inbreng van de drie groepen deelnemers uit 2018 is een basislijst prestatieindicatoren voortgekomen die aansluit bij deze behoefte.

In deze PE gaan we in op de meetbaarheid hiervan en op de praktische toepasbaarheid. Ook ervaringsgegevens van projecten uit de GWW sector, woningbouw en uit het maatschappelijk vastgoed komen aan de orde.

  • 2 april 2019: Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel
  • 9 april 2019: Van der Valk Hotel Eindhoven
  • 16 april 2019: Van der Valk Rotterdam-Ridderkerk

Inschrijven voor één van de 2019-1 sessies


2019-2: Onderhoudstechniek

De tweede PE van het jaar heeft een technische basis. Contract- en samenwerkingsvormen krijgen de laatste jaren terecht veel aandacht maar we mogen niet vergeten dat de basis van vakmanschap in onderhoud een technische bodem vergt. In deze PE geven we deze basis voor iedereen die behoefte heeft aan aanvullende bouwtechnische kennis om degradatie van bouwdelen beter te kunnen doorgronden. Bedoeld voor de specialisten die meer willen weten over de disciplines buiten hun eigen werkgebied en voor de generalisten die op zoek zijn naar diepgang.

Ingegaan wordt met name op:

– de werkelijke levensduur van conserveringen en het verloop van het degradatieproces;
– vaak voorkomende bouwkundige gebreken
– herkennen, meten en registreren van schades aan elementen en verfsystemen
– oorzaken van schades aan conserveringen op diverse ondergronden

  •  4 juni 2019: Van der Valk Hotel Eindhoven
  • 11 juni 2019: Van der Valk Rotterdam-Ridderkerk
  • 18 juni 2019: Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

Inschrijven voor één van de 2019-2 sessies


2019-3: Energieprestatiegarantie

Om de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs te halen moeten volgens de netwerkorganisatie DGBC tot 2050 1.000 gebouwen per dag verduurzaamd te worden. Wanneer voldoe je? En aan welke eisen? Een gigantische opgave.

Aanvragen van een omgevingsvergunning moeten op basis van Europese regelgeving vanaf 1 januari 2020 voldoen aan de BENG eisen (Bijna Energieneutrale Gebouwen). In deze PE gaan we in op de BENG eisen in, op de wijze waarop dit te realiseren is, de garanties die gegeven worden en de waarde hiervan.

  •  3 september 2019: Van der Valk Hotel Eindhoven
  • 11 september 2019: Van der Valk Rotterdam-Ridderkerk
  • 17 september 2019: Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

Inschrijven voor één van de 2019-3 sessies


2019-4: Update wet- en regelgeving

Deze sessies worden gehouden in november 2019 – inschrijving opent voor de zomer 2019. wij versturen een bericht als de inschrijving geopend is.