Sertum Erkendendag 2018

De Sertum Erkendendag 2018 wordt gehouden op dinsdag 9 oktober a.s. bij de Technische Universiteit te Eindhoven.

Begin dit jaar brachten wij u op de hoogte van het initiatief van Sertum voor het opstellen van competentieprofielen voor onderhoud en beheer van vastgoed. Deze competentieprofielen zijn in samenwerking met een aantal toonaangevende partners uit de branche tot stand gekomen waarvan we u tijdens deze bijeenkomst graag op de hoogte stellen.  

De Erkendendag 2018 vindt plaats op de inspirerende locatie van de Technische Universiteit te Eindhoven waar recent een aantal aansprekende nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn uitgevoerd. Onder meer het Atlasgebouw, dat in november opgeleverd gaat worden als het meest duurzame onderwijsgebouw in Nederland. 

Onze gastheer is de heer Ronald van Nattem, hoofd Beheer en Onderhoud van de TUe. Het onderhoud van het gehele complex bestaande uit 35 gebouwen wordt in een vorm van ondernemend samenwerken uitgevoerd door diverse partijen. Heijmans zal als één contactpartijen ingaan op de wijze waarop de partners invulling geven aan deze bijzondere samenwerkingsvorm.

 

 

Terug naar overzicht

Opleiders

Logo HAN
© 2018 Sertum Instituut Onderhoudskundigen Vastgoed contact download flyer Login