Missie en visie

Missie

Onze missie is het verbeteren van het niveau van vastgoedonderhoud en technisch beheer door kennis te delen, te vernieuwen en te waarborgen en door de professionaliteit cq de professionals binnen het vakgebied zichtbaar en toegankelijk te maken.

Visie

Vanuit jarenlange praktijkervaring zien wij de noodzaak van capabele professionals als het gaat om de instandhouding van vastgoed en daar de daaruit voortvloeiende behoefte aan een groter, erkend en kwalitatief hoogstaand scholingsaanbod. Als onafhankelijk instituut, zonder commercieel belang, brengen wij ervaringsdeskundigen, opleiders en examenbureaus bijeen en vertalen we de vraag vanuit de markt naar concrete opleidingsinitiatieven en bijbehorende registers.

We willen inhoudelijk de diepte in en een middelpunt vormen waar kennis van het hoogst haalbare niveau bijeen wordt gebracht. Dat doen we door een platform neer te zetten waar we elkaar ontmoeten, kennis delen, praktijkervaringen uitwisselen en gegarandeerde kwaliteit zichtbaar en toegankelijk maken.

Opleiders

Logo HAN
© 2018 Sertum Instituut Onderhoudskundigen Vastgoed contact download flyer Login