Stakeholdermanagement voor inspecteurs

Stakeholdermanagement voor inspecteurs

conform de Maatlat voor Onderhoudskundigen

Stakeholdermanagement voor inspecteurs is gericht op de communicatieve en organisatorische vaardigheden die benodigd zijn om de dienstverlening van inspecteurs zoveel mogelijk aan te laten sluiten aan de verwachtingen van de hun opdrachtgever. Niet elke opdrachtgever is even professioneel om de juiste vraag te stellen, en is ook niet vanzelfsprekend op de hoogte van de betekenis en waarde van de diverse beschikbare inspectiemethodieken.

Dit PE programma is niet verplicht voor geregistreerde Inspecteurs NEN-2767, wél voor Erkend Onderhoudskundig Inspecteurs en voor Inspecteurs RVB-BOEI om hun profiel hiermee op te waarderen naar Erkend Onderhoudskundig Inspecteur. Het programma wordt aangeboden via een e-learning programma als basis, opgevolgd door interactieve online sessies.

De e-learning Stakeholdermanagement voor inspecteurs is vanaf begin mei 2023 beschikbaar voor alle geregistreerden.

Let op: op de e-learning volgen online verdiepingen in juni en september. Deze zijn interactief en vooral bedoeld om op vragen in te gaan naar aanleiding van de e-learning. Klik op onderstaande links om je aan te melden: