Schrijf je in: Sertum’s 20-jarig jubileumevent!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we ons 20-jarig jubileum vieren op donderdag 10 oktober 2024 en
we nodigen jou van harte uit om hierbij te zijn! Schrijf je hier in en noteer deze datum in je agenda, want het wordt een dag vol
inspiratie en interactie.

Locatie
Openluchtmuseum Hoeferlaan 4 | 6816 SG Arnhem

Tijd
13:00 – 14:30    OPTIONEEL -> rondleidingen
15:00 – 17:00    Plenair programma
17:00 – 18:00    Hapjes en borrel

Programma
– OPTIONEEL -> Rondleidingen: Ontdek de fascinerende geschiedenis van het Openluchtmuseum tijdens de exclusieve rondleidingen. * Je kunt je hiervoor inschrijven 1 maand voor het event. Je krijgt hiervoor na aanmelding apart een email in september.

– Plenair programma: Nadat we je hebben bijgepraat over de PE’s en toekomstverwachtingen van Sertum kun je luisteren naar de volgende inspirerende sprekers:

Selina RoskamWaarde van verduurzaming:  In deze kennissessie gaat Selina Roskam in op de beweegredenen die verder gaan dan alleen de economische motieven.

Het proces van verduurzaming is in de praktijk veelal ingegeven door (wettelijke) verplichtingen en subsidietrajecten. Er zijn ook richtlijnen en tools die los hiervan voor de onderhoudsprofessionals goed bruikbaar zijn om de waarde van verduurzaming zichtbaar te maken. Een voorbeeld is de Renovatiestandaard, een vrijwillige richtlijn voor de energieprestatie van utiliteitsgebouwen. Na 2030 wordt er een verplichte eindnorm bepaald waaraan de energieprestaties van alle gebouwen moeten voldoen in 2050.

 

Norbert Schotte – Duurzaam vastgoedbeheer:  Norbert zal ons meenemen van het onmogelijke naar het onvermijdelijke als het gaat om duurzaam vastgoedbeheer.

De energietransitie vergt een nieuwe kijk op vastgoedbeheer. Ook thema’s als circulariteit en biobased onderhoud lijken steeds onvermijdelijker te worden. Voor veel gebouwbeheerders zijn deze thema’s nog abstract en minder urgent. Hoe je dit concreet toepasbaar en praktisch maakt legt Norbert Schotte uit in de kennissessie Duurzaam vastgoedbeheer.

 

– Afsluitende borrel en hapje: Sluit de dag af met een gezellige borrel en geniet van heerlijke hapjes.

 

Service: Heb je nog geen professionele foto op de website staan of wil je deze laten actualiseren? Voorafgaand aan het plenaire programma is een fotograaf beschikbaar om een representatieve foto van jou te maken. Als je hiervan gebruik wilt maken, zorg dan dat je tijdig aanwezig bent

 

Graag ontmoeten we je op donderdagmiddag 10 oktober! Schrijf je in voor ons jubileumevent via bijgaande link.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om er bij te zijn dan kun je je hier inschrijven voor de online presentatie van de sprekers op 1 en 29 oktober.