Onderhoudsprofessional

…De ond
De onderhoudsprofessional is werkzaam binnen het vakgebied van onderhoud, beheer en verduurzaming van bestaand vastgoed,
en beschikt over een erkend diploma of wil dat gaan halen.

Onderhoud is een vak!

Als professional op het gebied van onderhoud, beheer en verduurzaming van vastgoed, weet jij dat als geen ander!


Wij hebben onderhoudsprofessionals het volgende te bieden:

Stakeholders


 

 

 

 


Ik wil mijzelf registreren

Je bent in het bezit van een diploma of certificaat dat toegang geeft tot één van de Sertum registers.
Volg onze wizard om registratie aan te vragen.

 

 


Ik zoek een opleiding

Om te kunnen registreren is het voor ons van belang dat je een examen afneemt dat wordt erkend door Sertum.
Kijk welke opleiding bij jou past.

Met een registratie door Sertum maakt je het verschil !

 

 


Ik wil mijzelf ontwikkelen

Gedurende de loopbaan ontwikkelt iedereen ontwikkelt zich in zijn of haar vak. Om voor werkgevers herkenbaar te blijven is het dan ook van belang dat uw registraties in de pas blijven bij uw ontwikkelingsniveau. Om jouw ontwikkeling te ondersteunen met bewijzen is een diploma samen met een registratie van belang voor je carriere. Jouw huidige werkgever kent je ervaring, jouw volgende werkgever vraagt om bewijzen.

Je kunt naar nieuwe opleidingen zoeken, ook kan je kijken in onze registers om te zien welke functie past bij jouw volgende stappen.

Sertum is jouw sleutel tot groei en erkenning. Ontwikkel jezelf, bewijs jouw kwaliteiten!

 

omhoog


Ik wil mijzelf beter presenteren

Als Sertum geregistreerde zijn er een aantal manieren waarop je jezelf kunt presenteren als onderhoudsprofessional.


Om jouw professionele status beter te presenteren aan vakgenoten, werkgevers en/of opdrachtgevers hebben wij een aantal eenvoudig te realiseren hulpmiddelen beschikbaar voor de volgende situaties

 


Jouw CV completeren

Op onze Sertum site kunnen alle geregistreerden gevonden worden. Iedere geregistreerde heeft een eigen pagina. Werkgevers en opdrachtgevers kunnen op deze pagina zien welke over welke registraties en certificaties geregistreerden beschikken. Geregistreerden kunnen gevonden worden via de knop op de site [ Vind geregistreerden ], hier kan je uiteraard ook jouw eigen pagina opzoeken.

Op deze pagina kunnen de geregistreerden als aanvullende informatie hun opleiding en ervaring plaatsen. Vul uw eigen pagina aan met relevante informatie. Ga naar [Mijn Sertum] mijn [CV beheren] – uiteraard moet je voor deze actie ingelogd zijn.

LETOP: deze informatie wordt niet door Sertum gecontroleerd en is ook niet terug te vinden op het Bewijs van registratie. Indien er klachten over een geregistreerde komen waarin aantoonbaar is dat er onwaarheden vermeld staan op deze pagina kan dit leiden tot schorsing van de registratie (op grond van de Sertum gedragscode).

omhoog


Handtekening emails

Om in al jouw mailverkeer uw professionaliteit te onderstrepen kan je gebruik maken van het ‘Sertum geregistreerd’ logo, dat wij daarvoor hebben ontwikkeld. Dit logo plaats je in jouw email handtekening gebruiken onder je naam, je kunt dit logo linken aan jouw persoonlijke Sertum pagina.

Voorbeeld

Geachte heer…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam facilisis pretium ipsum ac posuere. Maecenas malesuada enim id pulvinar dapibus. Nunc ut sem vehicula, dapibus nunc non, consectetur elit. Vestibulum vitae massa pellentesque, consequat felis et, hendrerit lacus. 

Met vriendelijke groet,
Bob de Jong

Inspectie en adviesbureau DE JONG
Hoofdstraat 23
2345AB Delft

(klik op het logo om de link te zien- Let op, hier is gebruik gemaakt van de optie CV-beheren)

Hoe doe ik dat

  • Kopieer bovenstaand logo vanaf deze plek en plak deze in jouw eigen email handtekening (het logo kan netjes op maat gemaakt worden)
  • Ga naar de Sertum website, ga via Zoeken naar de eigen pagina, en kopieer de link van deze pagina (in dit voorbeeld is dat https://register.sertum.nl/profiel/528-b-de-jong)
  • Klik op het plaatje op de plek waar de handtekening wordt gemaakt, maak een koppeling en plak de link daarin.

Nu kan iedereen vanuit de mail direct uw registraties zien.

 


Bewijs van registratie

Wanneer je jezelf presenteert, bij een sollicitatie of een aanbieding voor werkzaamheden, kan je altijd een bewijs van inschrijving (PDF) meesturen. De ontvanger weet dan direct dat deze met een geregistreerde professional te maken heeft.

Hoe doe ik dat

  • Ga naar Mijn Sertum
  • Klik op de knop [ Bewijs van registratie ]
  • In downloads kunt u daarna jouw actuele bewijs van registratie terugvinden.

 

omhoog


de Sertum Community App

De geregistreerden worden op de hoogte gehouden via de Sertum app. Via deze app worden de belangrijkste mededelingen gedaan, zoals publicatie van data van PE-activiteiten, eventuele wijzigingen in structuur en verplichtingen. De app dient geen sociaal doel, maar vormt de ruggengraat van communicatie van Sertum met haar geregistreerden. Grote bonus is dat geregistreerden elkaar kunnen vinden via de app voor onderlinge communicatie. Kijk voor meer informatie op de pagina Community App

Als uw bedrijf meerdere geregistreerden heeft bij Sertum dan kan de werkgever een aanvraag indienen om mee te kijken in de app als Associate.  Dien hiervoor een verzoek in via app@sertum.nl

 

 

 

Meer vragen? neem contact op met het stichtingsbureau van Sertum, dan kunnen wij u persoonlijk verder helpen.

omhoog