Duurzaam vastgoedbeheer

Duurzaam vastgoedbeheer

Tijdens ons jaarevent op 10 oktober 2024 te Arnhem besteden we onvermijdelijk veel aandacht aan het thema verduurzaming. Voor de geregistreerden die hier niet bij aanwezig kunnen zijn verzorgen we separaat online PE sessies met de inleiders van dit thema. Op dinsdagmiddag 29 oktober verzorgen de online sessie met Norbert Schotte.

De energietransitie vergt een nieuwe kijk op vastgoedbeheer. Ook thema’s als circulariteit en biobased onderhoud lijken steeds onvermijdelijker te worden. Voor veel gebouwbeheerders zijn deze thema’s nog abstract en minder urgent. Hoe je dit concreet toepasbaar en praktisch maakt legt Norbert Schotte uit in de kennissessie Duurzaam vastgoedbeheer.

Norbert is een aantal jaren werkzaam geweest als manager Innovatie & Duurzaamheid bij VORM Holding, en is nu procesbegeleider en duurzaamheidsadviseur. Norbert deel graag zijn kennis en ervaring op het gebied van techniek, processen, en de onderstroom die hij herkent in bedrijven.

In deze kennissessie over de duurzaam vastgoedbeheer inspireert Norbert je om verduurzaming breder te zien dan een logische opvolging van technische maatregelen. Thema’s die aan de orde komen zijn onder meer de materiele, – sociale  en energietransitie, en de nog te publiceren nationale richtlijn toekomstbestendige renovatie.

Je kunt je hier inschrijven voor deze online sessie op dinsdag 29 oktober van 15:30 tot 17:00 uur.