Profielfoto

Profielfoto

Als u zich in een van de Sertum registers wilt inschrijven, kan u in het ‘veld’ aantonen dat u gekwalificeerd bent. Voor de identificatie wordt de profielfoto gevraagd. Voor de aanvraag van registratie in een van de Gecertificeerde – registers is een goed gelijkende pasfoto verplicht. Hiervoor gelden ruwweg dezelfde eisen als aan een pasfoto, zakelijke setting, geen zonnebril geen bedrijfslogo’s etc.

Als u beschikt over een goed herkenbare pas/profielfoto dan is deze vaak in een afwijkend formaat (lees rechthoekig). Als deze wordt geüpload dan wordt je niet in je werkelijke proporties getoond op onze site. Dit kun je zelf eenvoudig aanpassen met bijgaande link naar de (online) tool – fotoverkleinen.nl – je hoeft niets te installeren!

Instructie uploaden foto:
Zorg dat u een recente (pas)foto heeft met voldoende resolutie. Deze foto moet vierkant zijn. Hierbij een link naar een handige (online) tool – u hoeft niets te installeren!

  1.  Sleep een foto van voldoende resolutie naar de site
  2.  Klik op bijsnijden, kies voor LinkedIn Company logo (minimaal vierkant 400x400px)
  3.  Ctrl-S om de foto op te slaan (in JPG-formaat – afmeting minimaal 400 x 400 pixels)
  4.  Kies nog even een goede naam, sla de foto op (komt normaal in je map Downloads)
  5.  Upload de foto naar jouw eigen profiel in de Sertum Database.
  6.  3 minuten later… klaar!

Let er ook op dat de profielfoto een zakelijke setting heeft. Een vakantiefoto geeft een weinig professionele indruk. Ook het gebruiken van een bedrijfslogo in plaats van een foto is niet de bedoeling. Ons register erkent namelijk geen bedrijven, maar personen.

De profielfoto is zichtbaar op onze site, en staat afgedrukt op het ‘Bewijs van registratie’ dat via ‘Mijn Sertum’ kan worden afgedrukt. Indien u geen foto plaatst dan plaatsen wij een plaatje met de tekst ‘Foto ID ontbreekt’.

 

NB. Als je een normale pasfoto uploadt dan wordt deze gecomprimeerd en ziet er dan als volgt uit: