Profielfoto

Profielfoto

Als u zich in een van de Sertum registers wilt inschrijven, kan u in het ‘veld’ aantonen dat u gekwalificeerd bent. U ontvangt na inschrijving een Sertum pas.  Deze pas is voorzien van een naam, een Sertum registratienummer en een persoonlijke QR-code.  Als deze code wordt gescand dan verwijst deze naar uw eigen persoonlijke pagina. Hierop treft u uw profielfoto (ter identificatie) en de registers waarin u actief bent ingeschreven. Een eenvoudige en doeltreffende check om te zien of u bent wie u belooft te zijn!

Als u beschikt over een goed herkenbare pas/profielfoto dan is deze vaak in een afwijkend formaat. Als deze wordt geüpload dan wordt je niet in je werkelijke proporties getoond op onze site. Dit kun je zelf eenvoudig aanpassen met bijgaande link naar de (online) tool – fotoverkleinen.nl – je hoeft niets te installeren!

Instructie uploaden foto:
Zorg dat u een recente (pas)foto heeft met voldoende resolutie. Deze foto moet vierkant zijn. Hierbij een link naar een handige (online) tool – u hoeft niets te installeren!

  1.  Sleep een foto van voldoende resolutie naar de site
  2.  Klik op bijsnijden, kies voor Instagram vierkant
  3.  De foto verkleinen tot ca 300×300 pixels
  4.  Ctrl-S om de foto op te slaan (in JPG-formaat)
  5.  Kies nog even een goede naam, sla de foto op (komt normaal in je map Downloads)
  6.  Upload de foto naar jouw eigen profiel in de Sertum Database.
  7.  3 minuten later… klaar!

Let er ook op dat de profielfoto een zakelijke setting heeft. Een vakantiefoto geeft een weinig professionele indruk. Ook het gebruiken van een bedrijfslogo in plaats van een foto is niet de bedoeling. Ons register erkent namelijk geen bedrijven, maar personen.

 

NB. Als je een normale pasfoto uploadt dan wordt deze gecomprimeerd en ziet er dan als volgt uit: