Heb jij je al ingeschreven voor het Sertum jubileumevent?

Heb jij je al ingeschreven voor het Sertum jubileumevent?

Ben jij er ook bij op donderdag 10 oktober 2024?

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we ons 20-jarig jubileum vieren op donderdag 10 oktober 2024 en we nodigen jou van harte uit om hierbij te zijn!

Wat een mijlpaal! Sertum bestaat dit jaar 20 jaar en dat willen we graag samen met jou vieren. Sinds onze oprichting in 2004 hebben we ons ingezet om het niveau van vastgoedonderhoud en technisch beheer continu te verbeteren. Dit alles door de kwaliteit van het vak onderhoudskunde op een onafhankelijke manier te bewaken. Onderhoud is immers een vak, en dat wordt bevestigd door de opleidingsinstituten die zich de afgelopen jaren sterk hebben geprofileerd.

Behalve in omvang is het vakgebied ook inhoudelijk stevig in ontwikkeling. De focus van technische instandhouding schuift op naar waardegerichte instandhouding, waarin bruikbaarheid en zeker ook verduurzaming onvermijdelijke thema’s zijn. Tijdens ons jubileumevent besteden we daarom onvermijdelijk veel aandacht aan het thema verduurzaming.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te proosten op 20 jaar Sertum!

Heb jij je nog niet ingeschreven?
Doe dit dan nu, want er is er is beperkte capaciteit. Via deze link vind je het programma voor de dag en kun je je aanmelden.