Heb jij voldoende PE punten gehaald in 2023?

Heb jij voldoende PE punten gehaald in 2023?

Kijk of het nodig is om buiten de verplichtingen voor 2024 nog aanvullende PE’s te volgen.

Met het online PE puntensysteem kun je zelf bijhouden of je voldaan hebt aan je verplichtingen voor Permanente Educatie. Het is de bedoeling dat je dit zelf bewaakt via Mijn PE beheren. Als je een mail van het Sertum secretariaat ontvangt loop je eigenlijk al achter de feiten aan, en heb je nog het nodige in te halen. Laat het niet zover komen en kijk of het nodig is om buiten de verplichtingen voor 2024 nog aanvullende PE’s te volgen.

Eerder gaven we in de berichtgevingen al aan dat de i-Training wet- en regelgeving op woensdag 21 februari a.s. in Kinepolis te Utrecht als mogelijkheid dient om je hiervoor op te geven. Deze training (3 PE punten) wordt in samenwerking met Building G100 georganiseerd. Sertum geregistreerden kunnen hier tegen gereduceerd tarief aan deelnemen.

Inschrijven voor deze sessie kan door in te loggen via bijgaande link. De kortingscode is op te vragen bij het secretariaat van Sertum of is te vinden in de Sertum Community app –> agenda. Deze code kun je ook gebruiken voor de Kennissessie Waardegestuurd Vastgoedbeheer die op dinsdag 19 maart a.s. met KIVI wordt georganiseerd in Den Haag.