Vind de juiste expertise

Vind de juiste expertise

In de diverse registers van Sertum vindt u de expertise die u nodig heeft om op een professionele wijze invulling te geven aan het beheer en onderhoud van uw vastgoed.

De registers van Sertum zijn ingedeeld in functiegroepen die gebaseerd zijn op de Maatlat voor onderhoudskundigen. Deze Maatlat bevat een richtlijn met competentieprofielen voor onderhoudskundige beroepsbeoefenaars, werkzaam op het gebied van het beheer en onderhoud van vastgoed.

Bent u onderhoudsprofessional?

Als u zelf onderhoudsprofessional bent kunt u mede aan de hand van de registeromschrijvingen de deskundigen vinden die u nodig heeft. Niet elke geregistreerde is beschikbaar om u te ondersteunen, bijvoorbeeld omdat zij in dienst zijn van een woningcorporatie, of van een vastgoedorganisatie. Het registeroverzicht biedt de Sertum registreerden de mogelijkheid om aan te geven of zij beschikbaar zijn voor aanvragen uit de markt. Indien u in de diverse registers kiest voor de overzichtlijst zie u welke geregistreerden beschikbaar zijn voor derden https://www.sertum.nl/register/zoeken/compact.

Bent u geen onderhoudsprofessional?

Als beheer en onderhoud niet uw core business is, is het verstandig om u bij te laten staan door een Erkend Onderhoudskundig Adviseur of Erkend Onderhoudskundig Coördinator. Zij kunnen u helpen uw vraag concreet te maken om u hiermee te leiden naar de juiste expertise.