Kennissessies

Kennissessies

 

Het programma voor Permanente Educatie zal in het voorjaar van 2021 worden vastgesteld. Op basis van de ervaringen die we het afgelopen jaar opdeden, bouwen we de online sessies verder uit en zetten we in op verdere professionalisering en uitbreiding van deze vorm.  Dat wil overigens niet zeggen dat de sessies op locatie helemaal verdwijnen. Zeker niet zelfs. Als het weer mag en kan, ontmoeten we onze geregistreerden graag weer.

 

Voor VGME leden
Persoonlijke leden van VGME ontvangen voor het bijwonen van Sertum kennissessies 2 PE punten voor hun VGME registratie.  VGME-leden die niet Sertum geregistreerd zijn hebben de mogelijkheid om als introducé deel te nemen aan de kennissessies. VGME-leden die niet Sertum geregistreerd zijn kunnen niet via de website inschrijven, maar kunnen hiervoor contact opnemen info@sertum.nl. 

 

Agenda voor Geregistreerden

  • Update wijzigingen boekje wet- en regelgeving

    maandag 1 maart 2021

    Op maandag 1 maart 2021 om 16:00 uur geven we voor onze geregistreerden een online update van de wijzigingen van het boekje wet- en regelgeving ten opzichte van de editie van 2020. Daarnaast hebben we met de ontwikkelaars een eenmalige afspraak kunnen maken waardoor de digitale versie ...

    Lees verder