Kennissessies

Kennissessies

 

Welke verplichtingen gelden?

In de diverse registeromschrijvingen kun je terugvinden welke Permanente Educatie verplichtingen gelden voor het register waarin je bent ingeschreven. Voor het overgrote deel van de geregistreerden geldt verplichte deelname aan de update wet- en regelgeving die jaarlijks in november plaatsvindt.

De Erkend Onderhoudskundig Coordinatoren moeten volgens de registervoorwaarden naast Wet- en regelgeving ook jaarlijks één vakinhoudelijke PE-bijeenkomst en twee vrij in te vullen vakbijeenkomsten volgen. Als je alle kennissessies van Sertum volgt dan voldoe je hier aan. Als je niet alle sessies kunt volgen kan dit gecompenseerd worden door gebruik te maken van het aanbod van de Vakafdeling Maintenance van KIVI. Deze biedt in het jaarprogramma Gebouwenonderhoud 2021 een aantal verdiepingssessies aan in het kader van technisch beheer en onderhoud. Als je gebruik maakt van dit programma om te kunnen voldoen aan je PE verplichtingen, gelieve dit te melden bij het secretariaat van Sertum (info@sertum.nl).

Je kunt het KIVI jaarprogramma Gebouwenonderhoud 2021 hier raadplegen.

Archief

Presentaties en reviews van de kennissessies die eerder hebben plaatsgevonden zijn te raadplegen in het geregistreerden archief. Dit archief vind je onder “Mijn Sertum”. Hiervoor dien je wel eerst ingelogd te zijn.

Agenda voor Geregistreerden

  • Update wet-en regelgeving

    4,11 en 18 november 2021

    In november vinden de interactieve online sessies in het kader van de update wet- en regelgeving plaats.

    De actuele wijzigingen op dit gebied worden door Sertum vanaf medio oktober aangeboden middels een programma dat je kunt volgen wanneer het je past. Je ontvangt dan ook de link naar de bijbehorende toets die ...

    Lees verder